Sedinte Foto Maternity

Venirea pe lume a unui copil este cel mai frumos moment din lume, de aceea dorim sa punctam acest moment prin oferirea unor sedinte foto artistice pentru viitoarele mamici, in studio sau in aer liber va asteptam pentru a crea impreuna amintiri  ce vor dainuii peste ani.

La cerere se pot oferii si servicii de bellypainting in cadrul sedintelor foto.

Sedinte Foto Botez

Servicii complete eveniment Botez

Fotografierea tuturor etapelor acestui tip de eveniment:

– In ziua botezului: –  Acasa 

– La biserica – ceremonia de botez

–  La sala – in timpul momentelor importante din eveniment

– Baita

– Sedinta foto artistica a copilasului in studio-ul nostru cu recuzita noastra

Sedinte Foto Nunta

Nunta este uniunea spiritula dintre barbat si femeie in fata lui Dumnezu. Pe drumul existentei, nunta este popasul cel mai important. In viata unui om, aceasta reprezinta reperul major, granita dintre doua lumi, care trebuie trecuta exact asa cum fiecare a visat.

Sedinte Foto Copii

Copilaria este un univers al imaginatiei, o lume magica, dulce, naiva, inocenta in care orice se poate intampla, plangem si radem in aceeasi zi, ne suparam si iertam dupa cateva momente, in care suntem singuri si totodata cu toata lumea.

Nu dorim sa uitam niciodata aceste amintiri  si ne dorim mereu sa ne intoarcem in timp sa le retraim, de aceea oferim sedinte foto artistice  pentru copii dvs. pentru a pastra amintirea copilariei lor vie si in anii ce vor venii. 

Va asteptam in studioul nostru foto sau in aer liber pentru a ne distra, zambii, juca impreuna  si pentru a imortaliza cele mai frumoase fotografii ale acestor micute si minunate fiinte numite copii!