Picturi Profesionale

Pictura pe Burtica

Este distractiva, relaxanta si gadilicioasa pentru bebe, 😊

Ce trebuie sa stii despre asta?

* culorile folosite sa fie non-toxice, sa nu fie vechi, culori pe baza de apa

* desenul este temporar astfel ca ar trebui sa profitati de burtica dvs pictata cat mai mult si sa imortalizati acest moment cat mai bine adica sa va faceti cat mai multe poze, de ce nu poate la un studio foto profesional.

Desenul Ales

Puteti sa va pictati orice va impresioneaza si cu ce rezonati cel mai bine, gama este larga si va puteti inspira de pe internet sau poate aveti voi o idee care sa va faca sa va simtiti mai aproape de bebelusul vostru din burtica!

Unde Poti Face Asta?

La noi! Zana Cory si Mfc StudioPro (sedinta foto maternity) va asteapta sa va pictati burticile frumoase si sa imortalizam aceste momente, poate in anumite cazuri, unice in viata voastra.

Pret: Pretul picturii este in functie de dificultatea acestuia, intre 100-300 lei, pentru a va da un pret fix trebuie sa imi trimiteti modelul pe care il doriti a fi pictat. 

Picturi de Halloween

Doresti sa iti transformi angajatii in cele mai spectaculoase si mai infioratoare personaje? Vrei sa iti ajuti clientii sa se transforme in zombie, fantome, mumii si alte personaje, in noaptea de Halloween?
Noi suntem solutia! Avem o experienta in domeniu de 14 ani!
Culorile sunt speciale, cu certificat de conformitate!